Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • breezer88

    tag

    Én gyakorlatilag csak sportot nézek tvben minden mást netről húzok viszont a sportesemények magyar kommentárral netről majdnem hogy beszerezhetetlenek, ezért akarnám felvenni(nem tudok tv előtt lenni amikor leadják). Ezt felvevős media lejátszón kívül nem tudom, hogy tudnám értelmesen megoldani. DVD-t nyilván nem fogok venni, hiszem ki akarom használni a tv-m fullHD tulajdonságát, amihez kell a medialejatszó.

    Mit takar az, hogy csak digitális formában vesz fel? (Nálam nincs STB és ennek ellenére digitálisan nem analóg modon jön az adás, ha ez számít) Azok a kütyük amiket a szolgáltatók adnak horror áron és ugy reklámozzák, hogy meg tudod állítani az élő adást vele?:) Ráadásul DIGI van bekötve nálam aminek talán nincs is ilyen szolgáltatása egyrészt másrészt pedig nem akarok kőkemény havidíjat csak ezért fizetni, miközben semmi másra nem kellene ilyen cucc.

    Szóval ha azt szeretném, hogy fullHD filmeket meg tudjak nézni és fel is tudjak venni, csak ez a megoldás létezik kb. Az ilyen felvevős médialejátszók ára, hol kezdődik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák