Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz thyeby #12520 üzenetére

    "Vágyok magam is egy (vagy több) ilyen gépre,"

    No, ha már ilyeneket írsz, akkor azért megjegyzem, hogy bútort, nyílászárókat gyártónak merném ajánlani, a Te esetedben, aki "aprófát" gyárt, nem tudom, hogy hasznos gép-e? Nagy és nehéz, tehát órákon át ismétlő műveleteket végezni vele kézből lehet, hogy nem szerencsés. Olvastam valami kanadai(?) vagy usa fórumon, hogy nem olyan fejnehéz, mint amilyennek a látvány alapján gondolnánk, ezzel együtt azt mondom, hogy kicsit azért billegősebb, mint mondjuk a Makitám, pedig talán nagyobb is a talp átmérője. Szóval szerintem kicsit magasabban van a súlypontja, de ez gyakorlat kérdése is.
    Bevallom férfiasan, nekem erre a gépre nem volt szükségem, egyszerűen csak megtetszett és miután 2 éve akciós formában bruttóban volt 40ezer körül, megvettem. Szeretem, mert olyan különc darab, látszik, hogy a glóbusz ellenkező oldalán tervezték, és, hogy a tervezője, talán "csakazértis" igyekezett mindent másképpen megoldani rajta, mint azt Európában szokás. Szóval egyéniség a lelkem :) de azt nem mondanám, hogy jobb, mint a többi. Elsőre meg kimondottan szokatlan a bekapcsológombja, a fel-le működtetése.
    Az pedig, hogy jól építhető be asztalba, az nem tudom, hogy érdem-e számodra, ez elsősorban hobbistáknak hasznos mulatság.

    szerk.
    12518-ban elfelejtett a CMT-t linkké alakítani...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák