Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz thyeby #12638 üzenetére

    "Azért egy jó vízleválasztó még használtan is legkevesebb egy ötvenes."
    Azért ez nem hangzik túl barátságosan. Muszáj nekem olyan?

    "Hát öregem, tényleg annyi. Nettóba! 25 a vége,"
    Nemúgye! Itt az újság, 3-4-et kell lapozni, ott van két ár, ha az nem nagyker ár, akkor a 19926 Ft a bruttó. Oda kell adniuk, legalábbis mikor értékesítő voltam hipermarketben, nálunk ez volt a szabály. Páran megelőztek, most látom.

    Az ajándék koffer pedig a vevőszolgálaton vehető át!

    mdk01: hosszú távon mindenképp annyiért kell venni, amennyiért már jó kapható. De jelenleg nem tudom, lesz-e hosszú táv. (Ahhoz nincs nagy kedvem, hogy majd eladogatom, ha úgy alakul.)

    A minőséget én se tudom, mi kellene, az a baj. Legalábbis megfogalmazni. Egy laikus (és nem asztalos) számára normális minőségű legyen. Egy ilyen felületre én azt mondom, hogy teljesen jó, ami a megjelenését illeti. (Nem ilyet akarok semmiképp, csak a szintet mutattam. Sima relés festékszóróval vittem fel.) Ti gondolom azt mondjátok, ez borzasztó, az óvodás jobbat csinál temperával. Tehát valahol úgy kellene megállni, hogy ennél legalább egy léptékkel jobb színvonalú, és valamilyen "hifisebb" felület (pl a fényes zongoralakk-szerű, de csak egy ötlet) legyen. Tehát a laikus azt mondja, ilyet biztos marha nehéz csinálni, képtelen lennék rá.

    Hallom azt, hogy 2 ezres pisztollyal is lehet jól, meg hogy 50 ezres vízleválasztó. Szóval nem nagyon tudom eldönteni, hogy mi is kellene nekem. Meg ugye a henger. (Esetleg tudna valaki mutatni egy képet, hogy nagyjából mit érhet el azzal, egy kezdő, de azért –hát szerénytelenül– mondjuk nem teljesen fakezű egyén? Ez nagy segítség volna.)
    Olvasva wrox szavait tetszik, de ugye (nem sértésként), milyen felület érhető el ezzel? Mert amiért pénzt kérek, nem lehet olyan, mint ami nekem is jó.

    Ha nagyobb nyomás kell, akkor annyi lesz, remélhetőleg hibátlanul üzemel a kompresszor.

    Fényező is egy dolog, de nincs kocsi. Hát ja, ez van :) Meg amúgy is alapvetően jobb lenne minél kevesebb ember közreműködésével (kifizetésével) megoldani.

    És még egy kérdés: vizes bázisú dolgok nem működnének? Nagyon drága, nagyon rossz?

    wrox: tudnál esetleg mutatni pár képet az eredményről, ami rávilágít a hibáira is? Ez nagy segítség lenne, hogy meg tudjam mondani, mi kell.

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák