Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz privatposta #16920 üzenetére

    Nos, így már sokkal többet tudok róla, de sajnos még mindig nem eleget.
    Valószínűsítem, hogy a hernyócsavaron egy perselyes hollandert rögzítenek, a fúrószupporton pedig egy morse kúpos tokmányt - amik ugye hiányoznak neked.
    Nem kell berosálni, el kell vinni egy esztergályoshoz a gépet, hogy készítse el a hiányzó elemeket, és öt század pontosságú tengelyre építse fel. (Emiatt az öt század miatt kell bevinni neki a gépet, hogy tudja pontosan kimérni - no, meg ha látja, tudja pontosan, hogy mi a feladat.) Ezt például esztergányos vargajános nélkül is bele tudod önállóan applikálni (ráadásul most momentán akciós is) - kérdés, hogy enged-e ekkora hosszú állítást a lifted.
    Ehhez hasonlóan keresel a guglibarátban tokmányt a hosszlyukfúróhoz, hátha találsz épp 13-as tengellyel valamit (Egy 13-as hagyományos kulcsos tokmány is megoldhatja a problémádat.)
    És bármiféle vásárlás előtt ellenőrizd le a lefotózott hüvelyeket, hogy nem kúpos-e az a furat?

    Mégvalamit:
    Ne pörgesd a gépet úgy sosem, hogy ezek a hernyócsavarok benne vannak olyan eszkábálmány nélkül, amiket szorítaniuk kellene. Megnéztem a specifikációt, és elég nagy fordulatszámmal megy ez a csudamasina ahhoz, hogy ha kirepül a menetből a nehéz kő, ki tudja, hol áll meg, kit hogyan talál meg. (Nekem még a rugóval biztosított csavarokat is lerázta magáról a marógép, ha nem szorítottak épp semmit.)

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák