Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz mdk01 #17804 üzenetére

    Úgy tudom, hogy a régebbi fejlesztésű befogatása hagyott kivetnivalót maga után - könnyen törte a lapot. Aztán módosítottak rajta.
    Igen, ez eléggé méltányos ár, de vedd figyelembe hogy tartozékilag csökkentett üzemmódban kínálják.
    Ha már az áraknál tartunk, megjegyzem, hogy volt a kezemben egy AEG akkus multimaster. Nem próbáltam ki élesben, de biztosan nem rossz az sem. Hanem azt 60K-ért kínálják. Igaz, annak más koncepciója van - a meghajtófejek cserélhetőek rajta, de 20K egy-egy fej. (Pl szegbeütő, sarokfúró, szomszéd bütyke.)
    No, ha ahhoz mérem ennek az árát, akkor igen jó, tekintve, hogy ezt technológiát a Fein dolgozta ki, tehát előrébb jár mindig másoknál.
    És azt gondolom róla, hogy aki nem próbálta még ezt saját kezűleg beletolni a fába, az nem nagyon tudhat ítéletet hozni felőle. A fűrészlapért én nem sokallom azt a 4K-t. A kis zöld Bosch deltacsiszoló tépőzárját kaptam ennyiért, ez meg azért mégiscsak egy éltartó komoly kis lapka. Szerintem ha nem égetik meg, nagyon sokat kibír - és persze nem a cementes fát igazítgatják vele. És nem csak fát visz, hanem puhább fémeket is.
    És igen, egy lakásfelújításkor tenger sok időt és fáradtságot lehet pl megspórolni vele. Általában nem szeretem a többfunkciós dolgokat, de ez nekem nagyon tetszik.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák