Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    válasz thyeby #18356 üzenetére

    :D Köszönöm a sok választ, :R tényleg érdekes probléma ez, vagy inkább szomorú, anyagilag nem jönnék ki jól és szinte lehetetlen minden falat leszigetelni, sok helyet is foglalna,
    annyira nem fontos, hogy zenét is tudjak hallgatni rajta, bááár, ha egy jó szigetelő füles mellé ez extraként van, és ez a plusz szolgáltatás nem dob sokat az áron, elgondolkozok rajta.
    Téli vizsgát próbáltam kibekkelni gyurma füldugóval, egyszer egyik oldalra lett is külső hallójárati gyulladás, bár ez inkább gondos higiéniai odafigyelés kérdése, nyilván, ha a nem tud szellőzni huzamosabb ideig a hallójárat, az nem olyan jó,
    viszont a fültok nem lenne egész nap rajtam, csak napközben illetve főként a délután 5-6 órától este 8-9(-10) óráig van a kritikus időszak. Nem is spórolnék ilyenen, de 10 ezer HUF felé egyelőre nem mennék szívesen.

    Egyelőre én is annyit látok, Zekler/Peltor az ajánlott vagy ismertebb.

    + ritka otthoni barkácsra milyen szúró-... akarom mondani fúrógépet ajánlotok? Valaki azt mondta, jó akár a noname 4-5ezer Ft-s is, de azt is megnézném, hol ajánlott, hogy nem rázzon meg, ne repedjen szét a kezem között, pár alkalom után, tehát nagyon kínai piac kutya alá nem mennék, de márkamánia sincs, hogy most bekken-dekker stb a tuti jó.
    Egy szerelő azt mondta, inkább az számítson nekem, hogy legalább 2 akkut adjanak hozzá, bár én egyszerre nem fúrnék annyit, hogy lemerülne hamar.
    Azt meg végképp nem tudom, van-e szabvány a különböző méretű fejek között, kompatibilisek a különféle gyártók gépeivel-e... :F
    hogy sima vagy ütvefúrós legyen? Nem tudom, nálunk kevés tégla, több kohópernye betonelem van; amikor más fúrt nálunk, azt láttam, a klasszikus panelhez képest jóval puhább a mi betonunk, de legalább nem sugároz több évtized után. Szóval szerintem elég egy sima is.
    Láttam ezt az okos blogot, vélemény hozzá? Azt is még egyszer átnyálazom hsz-kkal. Érdekes vélemény, hogy férfi fúró nélkül olyan, mint ha nem lenne farka, az biztos, így évek múltával én is érzem az égető hiányát egy gépnek, kölcsönkérni meg nem lehet mindig.

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Új hozzászólás Aktív témák