Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz #05304832 #19652 üzenetére

    Ah, értem így.
    Ennek kapcsán elgondolkodtam rajta, hogy ez a kereskedő ezzel a manőverrel vajon többet ner, vagy többet veszít? :F Úgy látom, esetedben veszített egy hőlégfúvó eladást, de vélem, hogy nem vagy egyedül.

    Akartam is írni, hogy a nagy méret nem olyan fontos paraméter, mint a kicsi súly. Ráadásul a nagy méret mögött ott búvik, hogy hatékonyabb légszállítást is sejttet. Számomra az még egy fontos szempont, hogy ha működés közben leültetem a seggére, akkor először is ne dőljön el, másodszor pedig ne táncikáljon.
    Gondolom, koffert ennyiért nem adtak hozzá - pedig jó lenne.

    Az, hogy kínai, ne aggasszon. Ha valami nem kínai, akkor az hamis. Épp néztem nemrégiben, hogy a HILTI fúrógépemhez az akkupack br. 70 ezer forintért is kínai - mit akarunk?

    Javaslom, hogy két percnél inkább tovább hűtsed, mint kevesebb ideig.
    Az első hőlégfúvóm egy B&D volt - még a fajátékos korszakom előtti szerzemény. Dédelgettem, becsültem Őkegyelmét. Mindig figyelmességgel visszahűtöttem kikapcsolás előtt. Meg is hálálta. Olyan sokáig ment benne a cekász, hogy mire elégett, már az alkatrészutánpótlásból is kifutott a gép. És sokkal tovább is ment volna, csak ahogy a termelés nőtt, egyre huzamosabb ideig kellett járatnom egyvégtében. A barkácsgépekre 20-30 perc folyamatos üzemnél nem javasolnak többet, ez meg ment már 2-3 órákat is szegény.
    Ennyiből is jók az ipari hőlégfúvók, hogy van benne hőszabályozó, és mehet akár félnapokat is.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák