Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Speciali #20330 üzenetére

    "gy kell mosolyogva, kedvesnek látszo okoskodással lebarmolni valaki jol elvégzett munkáját. Gratulálok!De töled ezt már megszoktam."
    [ Szerkesztve ]

    Még szerencsém, hogy ez a szerkesztett változatod volt :) És szerencse, hogy már megszoktad tőlem az okoskodásaimat...
    Speciali, mi nyilván nem kedveljük egymást, betudom ennek a kifakadásodat. Ezzel különösebben nincs is gondom, tudok aludni emiatt. Ha netán lettek volna szakmai érveid is, arra nyilván könnyebb lenne válaszolnom, így csak ennyi.

    A többieknek: ha Speciali kartásnak van igaza, és ez a fórum sem több, szakmaibb azoknál a műkedvelő topikoknál, ahol boldog-boldogtalan gyakorlatilag csak azért pakolja fel a fotóit, hogy azt mindenki "lájkolja" és csak üres bókokat szabad mondani, akkor nyilván nagyon eltévedtem itt a tegnapi hozzászólásommal. Gyakran belefutok, hogy amikor elmondom érvekkel alátámasztva, hogy mi miért nem nyerte meg az én tetszésemet, az nagyobb sértést okoz, mintha elintézném a dolgot annyival, hogy ez és ez "szarul van megcsinálva". Pedig abból nem lehet tanulni, ha meg valaki hajlandó kétszer is elolvasni, amit írok, megérthető belőle, hogy mit miért írok. És nem is kötelező megfogadni. A lényeg, hogy létezik fogalomrendszer azon túl is, hogy valami szar vagy szuper. Persze, akinek elég valamelyik a kettő közül, azzal nem fogom tudni megértetni magamat. Winner ágyneműtartójának a sarka, meg a lábak íve az színtisztán csak formai (esztétikai) kérdés, sem a statikáját sem a bútor használatát érdemben nem befolyásolja.
    Még annyit el kell árulnom Winner megnyugtatására - és bocsánat, ez így kimondva kicsit beképzelten hangozhat - én eleve csak olyan bútorhoz szólok hozzá, amit arra érdemesnek tekintek. Senki nem fizet azért, hogy nagyon érdektelen vagy középszerű dolgok esetén magyarázni próbáljak valami olyan szempontot, ami talán más, mint egy asztalosé.
    Az azért megnyugtat, hogy mdk01 értette (#20343) miről írtam...

    Minden esetre bocsánat, akinek a lelkébe tapostam! Mostanság ritkán járok errefelé, nem szerencsés, ha rögtön kritikával indítok.

Új hozzászólás Aktív témák