Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz Fekete dió #20359 üzenetére

    Én egy kicsi Einhell 24 literes kompresszort, 1,5 ös fuvokáju Schneider HVLP pisztolyt használtam MDF magasfény fujásához. Kompresszort 20 ezer körül vettem az Obiban, pisztolyra már nem emlékszem mennyi volt, ja meg kell egy olaj és vizleválaszto, ezt kb 20 ezer volt.
    Szükséged lesz egy excentercsiszolora és egy polirozogépre is. Polirgépet én az Aldiban vettem 15 ezer körüli áron.
    Sokan beleesnek abba a hibába, hogy tul drága dolgokat vesznek meg, mert ugye az a profi. Ez igy igaz is, ha van rá keret, jobb megvenni a jobbat. De ha nincs, mint ahogy neked sem hosszu a takaro, ez ne vegye el a kedved. En ezekkel a cuccokkal dolgoztam otthon, nem magamnak, hanem pénzt kerestem vele. És semmi baj nem volt a minöséggel.
    Kompresszort ilyen kicsit szerintem most is kapsz 25 ezer körül. Vizleválasztot is biztos tudsz olcsobban venni mint én, nekem akkor azonnal kellett. Tömlö pár ezer, vegyel olyat ami hajlékony, nehogy valami locsoloslagot szerezz be! :) Ott kapsz ilyet, ahol légtechnikai dolgokat árulnak. Ami pénz marad, abbol vedd meg a lehetö legjobb pisztolyt, a tárgyi eszközök tekintetében ez számit a legtöbbet. Márkát tipust nem irok, de felsötartályost vegyél.
    Ja még annyit, hogy inkább 1,8-as fuvokájut vegyel, nekem az 1,5 kicsi volt, de azzal is elvoltam. Itt a cégnél 2 pisztolyt használok. Egyiket alapozohoz 2 es düznivel, a másik 1,8-as ezt fedözéshez. De ezek ipari kategoriáju dolgok, a hozzá tartozo árakkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák