Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz #05304832 #23185 üzenetére

    Köszönöm az útmutatást :R Az a harci helyzet, hogy én is eléggé süsü vagyok a témához, de a specifikációk alapján nekem is a Skil tűnt a legígéretesebbnek, a B&D 11 Nm nyomatékával szemben a 30 elég meggyőző, legalábbis ebben a szegmensben. Az 1 év gari engem is elbizonytalanított egy kicsit. Bár csak negyedóra keresés alapján néztem szét. A B&D nálad miért esik ki? Mint márka, vagy konkrétan ez a típus?

    mintAdarab: az utolsó bekezdéseddel teljesen egyet tudok érteni, valóban kicsit lutri. De szegény ember léggel hűt, ha nem futja vízre :D Ha több pénze lenne az illetőnek a projektre, akkor (az itt olvasottak alapján) egy Makitába vagy Dewalt-ba belehajszolnám. És azt is megértem, hogy egy komolyabb gép esetében csak az akku kerül ennyibe, mint amennyiért most lenne egy teljes gép, de ez van. No meg abban is bízok egy kicsit, hogy mivel nem mindennaposan vagy ipari célra lesz használva, sokáig bírná egy ilyen belépőszintű masina is :)

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák