Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz thyeby #26211 üzenetére

    "Nem is a legendásan elcseszett lézerkut miatt gondoltam"

    Ez jogos, azt én sem tudom használni, de nem hiányzik különösebben. Valószínűleg egy bizonyos árszint felett már jól működik a Metabo-nál is.

    "Megnéztem a kiállított darabot, és úgy lógott, lötyögött, hogy a tizedéért sem tudták volna rámsózni."

    Az enyém egy alaptípus, KS 210, de semmi ilyen jellegű problémám nincs vele. Mondjuk más jellegű sem, az én felhasználásomra és ennyiért teljesen rendben van. (Mondjuk meg kéne már olajozni a forgó asztalát, mert kezd darálni. :D ) Szóval furcsa egy ilyen kategorikus kijelentést olvasni, hogy ezt a márkát, úgy anblokk ne.

    (#26212) Arni "Ha valami baja lesz alkatrészt ne várj tőlök..."

    Ebben hálistennek nincs tapasztalatom. De ebben sem vagyok híve a kategorikus és általános érvényű kijelentéseknek. Valószínűleg sokaknak van jó tapasztalata is. Messzemenő következtetést nem lehet levonni egy márkáról a hazai szerviz esetleges bénázása miatt. (Persze meghatározó, tulajokat és leendő vásárlókat elrettentő lehet egy ilyen probléma, és az anyacégnek erre figyelnie kell.)
    Olyannyira nem lehet messzemenő következtetést levonni, hogy amikor a Samsung tévém elromlott, minősíthetetlennek ítéltem a szervizt, egy-két ember flegma és nemtörődöm hozzáállása és hozzánemértése miatt. Nagy nehezen elkészült a tévém, és amikor kb. fél év múlva, sajnos megint dolgom volt ott, teljesen mást tapasztaltam. Más lett a vezetés, más lett a hozzáállás is. Na, de kicsit elkalandoztam, bocs! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák