Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pali923

    aktív tag

    válasz thyeby #26871 üzenetére

    Néhány évtizeddel ezelőtt egy ilyen szocreál könyvesszekrény egyik polca omlott rá a féltve őrzött bakelit lemezeimre. Szerencsére megúszták. Egyszerűen kevés helyen volt összefogatva szekrényes elemekkel (mint kiderült később, ezeknek ez volt a funkciója) és a függőleges tartók egyszerűen annyira szétnyíltak, hogy a polc leesett. Szóval érdemes sok ragasztót használni időnként, meg persze mást is.
    Kezdőként az volt a tapasztalatom, hogy még egy egyszerű 8-as tipli pontos helyét sem olyan egyértelműen könnyű kifúrni, sőt kijelölni sem, mint ahogy egy laikus gondolhatja. Szerintem is is egyszerűbb, könnyebb darabbal érdemes kezdeni.

    A Tritonnal kapcsolatban lenne egy kérdésem: a kisebb teljesítményű darabokkal találkozott-e valaki? Azt látom mindenféle videókon, hogy beépítve egyszerű állítani a magasságot egy segédeszközzel a nagyobbakon, adnak is hozzá elvileg egy tekerőt. De mi a helyzet a kicsivel? Erre nem jöttem rá eddig. Az én igényeimet egy kisebb is kielégítené, de ha ilyen apróságokkal jobb a nagyobb, lehet, hogy mégis azt kéne választani. Szeretnék én is egyet venni még idén, ha minden jól megy. A Paliszander meg menjen ahova gondolom, semmi nincs a Tritonról a honlapjukon.
    Itt olvastam, vagy máshol, hogy a Triton ausztrál anyacége csődbe ment, és a tajvani meg egyéb gyártók árulják olyan néven, ahogy akarják?

    A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Új hozzászólás Aktív témák