Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ragasztós

    újonc

    válasz dose79 #29573 üzenetére

    Az, hogy a ragasztó mennyire használható élelmiszeripari célra, többnyire kiderül a biztonsági adatlapból. De a legbiztosabb, ha kérünk a gyártótól/forgalmazótól egy nyilatkozatot, aminek a vége valami ilyesmi: "Élelmiszeripari csomagolóanyagok ragasztására felhasználható, a ragasztó közvetlenül száradás előtt nem érintkezhet élelmiszerrel
    A közölt adatok, alkalmazási területek és felhasználási technológiák a legjobb műszaki ismereteink alapján készültek, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő, az anyagok sokféleségére való tekintettel a részletes alkalmazási előírásokat és vizsgálatokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűeknek tekintendők!
    Ennek megfelelően a felhasználó felelőssége annak megítélése, hogy a jogszabályokban előírt feltételek teljesülnek-e a termékre."
    Általában a legtöbb ragasztó használható vágódeszka gyártásához. Többnyire a gyártó által használt tartósítószer a meghatározó. Sajnos az nem mentesít senkit, ha a vágandó zöldségben több a növényvédőszer maradék, mint a vágódeszkában. De a kínai vágódeszkánál milyen igazolás van?

Új hozzászólás Aktív témák