Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Winner_hun #30341 üzenetére

    "Jó lenne egy 35 cm-es állványos fúró, már ha létezik ekkora."

    Létezik.

    De én még mindig nem értem, miért nem jó egy mezei oszlopos fúró, benne egy 35-ös Dimar Forstnerrel? :F
    Kell egy asztalt a tokmány alá szerkeszteni, amin ütköző lécnek tolva gyakorlatilag két rántás két pántfurat. Húsz másodpercbe belefér.

    A párostiplifúróba nem akarok belekotyogni. Tudom, hogy rém drága a Domino, mégis, érzem, hogy felnőttél már ahhoz, hogy beruházz egyre.Hiszem, hogy ha a kezeid közé kerülne, úgy éreznéd, hogy az forradalmasított a termelékenységben, a precizitásban és a statikában egy csapásra.
    Megjegyzem, hogy annyit ment már a kis Dominóm, hogy bevittem, nézzék át, szénkefe, csapágy, egyéb kopó alkatrészek. Mutattam, hogy kiült rajta a szénkefe pora. Hibája nincs, jól működik, de azt szeretném, ha nem most állna meg a kezemben, mert akkor berosálok. Megnézte, és visszaadta, hogy a szénkefék még bőven jók, máshoz meg hozzá ne nyúljak, ezt a gépet egyáltalán nem kell karbantartani. Tudni kell, hogy becslésem szerint túl van úgy tízezer furaton a gép. Mi több, évekkel ezelőtt vettem méregdrágán bele új marókéseket, mondván, hogy nincsenek illúzióim, még a nagyipar szerszámélei is elkopnak. De ki se kellett még bontanom ezeket a fúrókat.
    Félre ne érts, nem nagyzolásból mondom, de amióta megvan ez a gépem, semmibe nem nézem a párostipli fúrót. Volt már Mafell is a kezemben. Kutvaprecíz, nagyon megbízható, de elsősorban nem tud olyan erős kötést és gyors szerelést, mint a lapos tipli, másrészt egy sor dolgot meg sem tud oldani, amit a Festool igen.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák