Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • talla

    csendes újonc

    válasz Winner_hun #37425 üzenetére

    mi a véleményed a Belinka lazúrokról? én Belinkát használtam kültérre majd az idő bebizonyítja milyen lesz, nem olcsó a festék.
    lenne egy általában minden szakihoz szóló kérdésem: http://www.butorakertben.hu/adat/oldal/191/Image/villanyora_takaras.jpg ---- vmi ilyesmi kis szerszámtárolót szeretnék építeni(más méretezéssel kb 2x3.5m), kérdésem: hogyan mivel rögzítsem a faanyagot a téglafalhoz? milyen vastag legyen a téglafal? ilyen pántot hol lehet venni az ajtóhoz? illetve milyen tok készüljön az ajtónak? tegyük fel ez a szerkezetű ajtó akácból lenne 50kg minimum ez nyilván nem mehet az egy sor téglába facsavarral.
    olvastam többek is gondolkodnak a freud lapok vétele miatt, azt hallottam hogy a freud-ot megvette a Bosch és ami Bosch körfűrészlapot látsz made in italy-jelzéssel az mind a freud gyárában készült. a befutott márkanév miatt a Bosch nem fog megválni a freud márkanévtől. plusz kezdhettek kutakodni van e vmi ismerősötök a Boschnál, mert aki ott melózik azok vásárolhatnak Bosch termékeket(asztalos gépek,gázkazán,sütőlap stb) féláron van egy bizonyos limit legalábbis ez így volt pár éve, én így vássároltam Bosch termékeket, nem azért húz a szívem a Bosch felé mert kék színű hanem mert ez a lehetőség volt adott na és azért az árért tényleg jó érték!

Új hozzászólás Aktív témák