Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz falkó #3776 üzenetére

    ".A kolléga szerint nemjó semmire,mert kivonták belőle a gyantát."

    Egy logika mentén érthető csak ez az állítása a kollégádnak: Szakmád tejipari szakambuláns (mert ott kivonják a tejet a tejből, a vajat a vajból, sajtot a sajtból, és eladják nekünk a végterméket úgy, hogy ez fitnessz, welnessz kaja, amiből nagyon drágába került a káros dolgokat kivonni, és hozatni helyettük amerikából egészséges szóját), így kollégád szintén tejmérnök.

    A faiparban ekkora sületlenséget még olyantól se hallottam eddig, aki pályát tévesztett.

    Ládáid anyaga felhasználható. Az évgyűrűk sűrűsége határozza meg, mennyire tartós ládákra tettél szert, de én még nem hallottam olyanról, hogy valaki sebtiben ébenfából gyártott volna ládákat, mert nem volt nála hirtelen semmi gagyi lucfenyő.

    Belső burkolás az lambériát jelent?

    Ezekkel a láda anyagokkal a következő lesz a bajod:
    Szépen szétszeded, osztályozod, tárolod, számolgatod, majd rájössz, hogy senki nem hajlandó Neked meggyalulni. Gyalulatlan belső burkolásról meg nem nagyon hallottam még eddig. Ha asztalos a szakmád, akkor tudod, h miért. Ha valóban tejesbácsi vagy, hát elmondom, hogy tudd: Egy beletört szeg a gyalukést a percen kivégzi. Jó, betesz egy új kést sietve fél óra alatt, és egy másik beletört szeg az újabb kést is hazavágja. Ekkor elővesz egy bicskát, és számodra szerencsés esetben azonnal tökönszúrja magát. Ha viszont feléd indulna meg, hát akkor fuss, Forest, fuss!

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák