Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz ludsimon #3807 üzenetére

    A sokféle kétkomponensűből íme egy univerzális, viszonylag olcsó, nem döglik be:

    mezei EPORAPID (háztartási bolt)
    Ez már nem az a régi rideg epokitt. Sokmindenre tudom használni, eddig sehol semmilyen ezzel történt ragasztásom nem adta meg magát. Egy példa: Ezzel ragasztottam össze hat darab 6-os bőrlyukasztót, amely lyukakat két sorban, egymástól úgy 1,5 cm-re készít egy menetben. Prés alatt használom, és az egész lyukasztósort gyakorlatilag úgy három evőkanálnyi eporapid tart egyben - immár harmadik éve kifogástalanul, és tudni kell, hogy már több ezerszer nyomtam meg a préssel.
    (A gumi ragasztásához tökéletesebb a pálmafixnél nem nagyon van. Persze számít, h mihez akarod ragasztani a gumit, milyen terhelést kell a ragasztásnak bírnia. Briliáns ragasztó gumihoz, fémhez, fához, üveghez a szilikon is, csak jól kell kiválasztani a boltban a polcról. Nem is drága, úgy 800 Ft egy tubus, azonban egy baj van vele: Ha kibontottad, és nincs ötleted hermetikusan visszazárni, akkor bedöglik a tubus.)

    Azonban ha bemégy egy jobb autósboltba, ott nemritkán választékot tesznek eléd kétkomponensű ragasztókból, esetleg vízgépészeti szaküzletben is érdeklődhetsz, no meg itt az Internet.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák