Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz dudi6 #48986 üzenetére

    Én is csak jókat hallottam róla, ár/érték arányban, hobbista fórumon sokan nyúzzák. Meg amúgy ... 3 év garival elég jól védve is vagy :)

    Nekem olyan tesója van, amit az OBI árul, az is sajátmárkás. Asszem 2015-ben vettem. És ment/megy sokat, hobbista szemszögből nézve. De azt tegyük hozzá, hogy amíg nem teszel elé porleválasztót, hobbi szint ide vagy oda, pillanatok alatt eltömíti a szűrőt a finom por. És onnantól kezdve ugye .... csak kínzod. Azaz:

    - vagy rohadt gyakran üríted, és paskolod ki (fújod ki kompresszorral) a port belőle, sokkal hamarabb leamortizálva a szűrőjét (ami nem annyira olcsó).
    - vagy teszel elé (kényelmetlen vagy sem) egy leválasztót.

    Eleinte az egyes verzió volt nekem is, aztán meguntam az állandó ürítgetést, meg megsajnáltama porszívót is. Ciklonos leválasztó óta (ilyet vettem, csak nekem 28$ volt "ingyen" szállítással) 2-3 havonta belenézek a porszívóba, mert a nagyon finom por azért a ciklonoson is átmegy, egy kicsi. De nem napi nettó fél-egy óra (függően persze attól mit szívsz el) munka után állandóan. Érdemes átgondolni, melyik a jobb.

    Ja igen, mit szívnál el vele? Például Metabo HC 260-at nem fogsz szeretni. Meg úgy általában olyan szerszámot aminek nagy (50 mm-nél lényegesen nagyobb) az elszívó csatlakozója, és sok levegő kell neki, nem pedig nagy vákum (a porszívó az utóbbit tudja).

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák