Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz mdk01 #51872 üzenetére

    Igen, jól emlékszel, Movento-t írtam a törölt hsz-ben.
    Most kicsit félretettem ezt a dolgot, mert nem sok időm lesz a következő hónapokban erre annyi figyelmet és időt szentelni, amennyit való. Majd ha időm engedi, megkereslek priviben.

    Mindenek előtt megköszönöm, hogy rányitottad (pontosabban ketten is rányitottátok) a szemem arra, hogy ez még nem veszett fejsze nyele, nem reménytelen az eset. *** *** érzés, hogy eddig kicsaptam ezekre a fiókokra csak a vasalatért kb 200 ezret, és ***. *** *** úgy írni ide, hogy csillagozni kell.

    Igen, ha már itt tartunk. Sose csillagoztam sehol, sose töröltek semmit itt ki tőlem, noha írtam ide jópár sort már. Teljesen őszinte leszek:
    Elvitte a kedvem a társalgástól, és meggyőződésem, hogy egy *** sznob admin autokrata pasáskodása ez az inkvizíció. Meghallgatnám én az admin úr cenzúrázatlan szavait, amikor kétszázezer forintja elszállt az éterbe, miként uralkodik magán szépirodalmilag. Ez így nekem már nem fesztelen. Nem azért, mert szóltak, hogy zavaróak a trágár szavaim, hanem azért, mert kitörölték az összes szavamat, mert volt benne trágár szó is. Elfogadom, mást nem tehetek. Nem vagyok annyira ipszilon, hogy visszaírkáljam ide azokat, amiket töröltek. De vagyok annyira önmagam, hogy most egy időre kiszállok a csevegésből, ha én nem lehetek én.

    Más:
    Megjelent az új AVENTOS HK ezek helyett (vagy mellett?). Még a katalógus sem hozza. Nekem már sikerült a tálaló felső szektorát ezekkel szerelni. Nagyot lépett előre. Nem kell semmit méricskélni, furatozni, hanem egyszerűen felteszed a korpusz belsejére ütközésig fél kézzel, másik kezeddel bele 4 csavart, majd leveszed a távtartó ütközőket, és kész is vagy. Az eredmény pedig: Eddig nem tapasztalt nagyon finom fék, és nagyon korrekt állítási lehetőségek. Még soha nem volt a kezemben, leírás, rajz sehol semmi, mégis minden adta magát, minden egyből sikerült, ráadásul az új csak valami szabad szemmel alig látható mértékben drágult.

    Csak szólok, hogy bevállaltam, nyertem. Nagyon jó.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák