Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz Grizzlu #55657 üzenetére

    Hát ez ajtó számtól is függ. Rendelhetsz szerkezetkész ajtót és akkor a kerettől eltekintve ami profi lesz, úgy szereled fel a közepét, ahogy tetszik, szigetelheted meg amit akarsz.

    Amint mahad akarsz keretet is készíteni akkor már nem árt egy maróasztalt készíteni a felsőmaróhoz vagy venni adaptert ha van asztali fűrészed és lehet bele telepíteni ilyet. Kézi felsőmarással véleményes eredmény születne még akkor is ha találékony nép vagyunk.
    Én is így fogok tenni a teraszra mert vonza a fantáziám, de első körben veszem a keretet. Nyáron ha lesz rá időm akkor építek egy maró asztalt, láttam egy jó és praktikus tervet rá, egy próbát megér majd.

    Sok sikert hozzá ,folyamatos tájékoztatásról ne feledkezz meg.

    Ágy:
    Talán csináltunk képeket közben mikor készült, de én ezt a munka heevében általában elfeledem. Most egy weblapot be kell fejeznem mert karácsony előtt le kell adni, de holnap igyekszem keresgélni a régebbi képek között, a rajzolt tervek a szerkezet vonatkozásában azok biztos megvannak mert 2 hete találkoztam a projekt füzettel és benne voltak azok is.

    Akku:
    Einhell befogatás a teteje de a csúszó része már nem, vették a fáradtságot arra, hogy másik formát öntsenek. Így a parkside a parksidera jó amennyire tudom a netről. Bármi van, akkus parkside kardfűrészt ne vegyél, a legjobb példa arra, mennyire vacak a csapágyas megoldás. rezonáltatja a lapot, ilyet nem is láttam még másik márkától, ami azért nem kicsit veszélyes.

    sorry a dupla miatt, ketté akartam venni a két dolgot ez volt az ok.

    [ Szerkesztve ]

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák