Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    válasz pacman_123 #62156 üzenetére

    Köszi. A lécek alá mindkét fekvő ember oldalán még valóban megfontolandó egy hosszanti merevítés középen valami talppal.
    Sajnos az illető sérülést is szenvedett az eltört bükk (nem is tudom létezik-e keményebb) ágyrács miatt, így nem csak úgy a habokra szeretném neki megcsinálni masszívra.
    Az ágykeret 180cm széles, 200cm hosszú matracot fogad. Eredetileg már középen fut hosszában egy léc és azon van egy ötödik láb középen. (Ez is cserélve lett masszívabb megoldásra)
    Két darab 90cm/200cm bükk ágyrács volt, de az tört el.
    Arra gondolok akkor, hogy a deszkák az ágykeret teljes szélességében végigfutnának és kellően szélesek és vastagok is lennének. Ne fordulhasson elő, hogy egy felülésnél 2-3 keskeny léc terhelődik. Másrészt a matracba is bevágtak a keskenyebb lécek.
    De akkor az ötlet jónak tűnik, hogy még mindegyik térfélre 1-1db 200cm hosszanti merevítést tegyek a lécek (vagy talán jobb megnevezés a deszkák) alá és ott is megtámasszam 1-1 lábbal.

    "... meg ne adj isten nemcsak üldögélnek ..."
    Amire gondolsz, az ugyan nem jellemző, de az előfordul, hogy nem tud felkelni elsőre és tulajdonképpen "vissza huppan" az ágyra. Az ugye egy kicsit szintén nagyobb igénybevétel.
    Köszönöm a linket, kiszámolom hogyan adja ki kis résekkel a méret (és veszek tartalékot is) és akkor felveszem velük a kapcsolatot.

Új hozzászólás Aktív témák