Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz Caldera1 #63312 üzenetére

    650 W-os a merülőfűrész és közel 30mm-t tud átvágni. 40cm hosszú, igazából kényelmes egykezes gép. Amikor vettem, méretre nem volt kisebb a többi épp kapható társánál. Mondjuk nem volt nagy választék :)

    #63314Caldera1Ó én vagy 25 éve még TIP és hasonló cuccokat kaptam a családtól :)(talán Baumax forgalmazta.. már az áruház sincs, nemhogy az a "márka" :) No azok igazi hitvány cuccok voltak. A két akkus szett pl kb 3. töltés után már nem őhajtott működni. És mivel ajándék volt, se blokk se garijegy. Legalább vehettem helyette normálisabbat :)

    Tsak tárolók vannak a DeWalthoz, de Fatmaxból sem a hőlégfúvóm, sem a dekopírom, sem a merülőfűrész doboza nem hasonlít a DeWaltéhoz. A doboz tartalmát rejtő papír pl kívül egy kartonlap, ami be van hajtva 1-1mm-t oldalanként műanyag fülekbe. 1 pici zápor, meghajlik és utána kiesik... vicc.

    #63321tfe Aljzatbetont lazán viszi - igaz én is nagyon normális szárakat használok. Bosch CYL sorozat pl bevált, azt pörgetni is lehet 2000-es fordulatig ha gyorsan akarok haladni.
    Amit nem vitt az a betonáthidaló- vagy hasonló. Ott mondjuk az SDS 5.5 J-os is lassabban halad, mert volt cementgyári területen van egy helyünk ahol fúrnom kellett... és volt némi cement az ilyen műveletekhez 30-40 éve :)

Új hozzászólás Aktív témák