Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    A pálmát pofonegyszerű használni rá is van írva a dobozára,több vékony réteg mindkét oldalra , megszárad és gumikalapáccsal összeütögeted slussz ennyi az egész tudomány meg ismétlem sokszor voltam kénytelen dolgozni vele sokféle anyaghoz használtam ,ennél bonyolultabb dolgokat is meg kell csináljak, mint a palmát odakenni. ,van ahova jobb híján ezt kell pl íves anyagok kisipari gyártásnál történő furnérozásához (itt egy fával rá kell reibolni a funért)habár vannak más kontakt ragasztók is már régen , de ismét elmondom a faragasztó korrekt a pálma pedig szükségmegoldás, jobb nincs alapon megteszi .Az anyag nem rögtön tolta le a palmával felragasztott csúszásgátlót hosszlyukfúrás közben hanem kb neháyn napi folyamatos munka kellett hozzá hogy megadja magát.
    Korrekt ragsztók aminek van ereje : 2 komponensű műgyanta, faragasztó stb
    vacak : pálma, cianoakrilát pillanatragasztó ez utóbbi rideg, hőingadozásra idővel leválik (porcelánt ragasztottam vele 1 év múlva szétment)
    Palmás halott ecset újjáélesztése : 1 nitrós áztatás ill kromofág 2. utána drótkefés fésülés szálirányba persze mint a macsak szőrét fordítva nem szereti .Utószó a kromofág magát az ecsetszőrt is eszi !
    De a nitró az nem és felpuhítja pár óra alatt takonyszerűvé a palmát :D
    Mégegy: utána a drótkefe lesz palmás :D Csak ráérősöknek :)
    De aki szereti a palmát az illatja végett az csak szíja, ne használjon mást

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák