Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #7640 üzenetére

    Én gumi alátét csíkot javasoltam az üveg alá ,ha nem tetszik nem kell tenni.
    Az autóban is van motortartó baknak hívják és gumiból van ...
    A keménygumi elosztja a terhelést mégiscsak 50 kg jut egy 60cm-es üvegcsíkra már amit én javasoltam, hogy elég az akvárium két szélét felfüggeszteni , máramennyiben ezt technikailag kibírja.
    Azért is nem árt alátenni valamit mert az üvegszállításkor is így kell , ha lerakod az aszfaltra az üvegtáblát egyhamar mehetsz egy újat szabatni.
    Az akváriumot nem fogod megcsavarni mert egykönnyen ellenőrizhető billen-e a helyén (feltöltés előtt) és módosítani az egyik tartó egyik csavarján és csókolom :D
    Aki nem találja meg a neten 2perc alatt mi az a szokli amikor tudja hogy asztalos témakörben keresendő az amatőrként nem fog boldogulni a 3mázsa teherbírású szekrényépítésével sem, ami nagyobb , bonyolultabb szakmai kihívás.
    Akkor jobban jár ha megcsináltatja szakemberrel , minthogy rázúduljanak a guppik , meg 50kg borotvaéles üveglap darab.Esetleg agyon is üsse őt vagy a családtagját az összedőlő 3 mázsa forgácslap, üveg és víz súlya.
    Az akváriumot pedig rendszeres időközben tisztítani kell különben az üveg vízköves , algás dzsuvás lesz akár tetszik neked akár nem A balaton pedig eléggé mocskos, ha olyan akváriumot akarsz amin nem látni át, lelked rajta, de akkor neked a leves is jó lesz akvárium lének. :D
    Amúgy a balaton nincs üvegdobozban ami vízkövesedhetne, ha még nem figyelted meg jól :)
    Tengeribeteg hal pedig nem létezik :) A hidraulikus felfüggesztést ,ennek ellenére némi túlzásnak találom. :) Habár krómozott lengéscsillapítókkal lehet jól nézne ki :)
    A viráglocsolásnál se folyik mellé ezekszerint víz az akváriumtisztításnál se , a síkok peig mind tökéletesek akkor te egy elméleti világban lebegsz :) De a valóság sose tökéletes...Ezért nem lehet csak elméleti alapon megoldani mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák