Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    Aszem engem is kb 3-4 m 100-as flexi poliuretán cső ki fog szolgálni.Legföljebb veszek még 60-asat 10 métert (ez már 2 fele lesz osztva körfűrészre alul-felül ,meg a gérvágóra valahogy hogy el is szívja port ne csak dísz legyen)Akarok készíteni3-as plexiből, a 100-as csőre eg y 30cm széles 1cm -es nyílású porszívóréses fejet egy seprűnyéllel vezethetőt (rárögzítve a fejre+ a flexi 100-as csövet húzva magam után hogy 2 perc alatt fel lehessen porszívózni aműhelyt .Aztán a jó ég tudja használatkor derül ki kell -e még .A pvc cső mint csatlakozó elemet én is nézegettem mert olcsóbb a gyári csatlakozónál,de aszem a mérete nem azonos. alakítani kell rajt
    Ez a te lépésálló csöszerzeményed milyen anyagból van tényleg lépésálló? Könnyen hajlik? Milyen színű? Mert PVC és PU cső közt gondolkodom a jobbat akarom megvenni amelyik erős és hajlékony is ne kelljen vele kínlódni.Ez most akérdés milyen anyagból van a jól használható (húzom vonom pakolom ide-oda tekergetem ) 100-as elszívócső?
    Ezekszerint a szupi elszívó nem megy ,csak álldogál kikapcsolva...Legalábbis 16 óra 2 KW-al 40.000Ft/hó Akkor már erről nem írok , jó? :)
    Hanyan nyomjátok az ipart?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák