Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz Soká #8980 üzenetére

    Kedves Soká .Nagyon szívesen elbeszélgetnék veled a 90-es évekről kb 2-3 órát eltartana min és lehet hogy 2x 3x ra is lenne mondanivalónk .Itt mindezt leírni eg ygépírókisasszony kéne hozzá .De 2 lényegit leírok Az olcsó tv és gép nem megehető.A 20 áv alatt nem itt hanem a világban tech fejlődés miatt lett olcsóbb az iparcikk és a tv számítógép karcóra ,nem a Mo-i brutál vad kapitalizmus miatt.

    90--BEN A GÁZSZÁMLA A FIZETÉSEM 1/30-A VOLT MA AZ EGYHARMADA
    1KG KRUMPLI 6FT VOLT MA 300FT 1KG!!! És nem keresek mellé 30x többet
    Kajára és fűtésre megy el az egész fizetés meg a villanyról vízről nem beszéltem

    90 előtt rendszeresen mentem külföldre hogy 3 évente nyugatra egyébként keletre ? Mért baj az ? Ha nyugatról idejönnek a túristák akkor én minek menjek oda minden évben, ahonnan NYARALNI JÖNNEK IDE???
    90 óta egyszer sem voltam nyaralni mert nem volt rá pénzem ,időm ,meg megis vagyok nélküle.

    Naygon boldog vagyok hogy rengeteg gépet kell vegyek a megélhetésért ,ahelyett hogy gondtalanul szórakoznék ebből apénzből!!

    És nagyon izgalmasnak találom és színesnek hogy nem tudom nyugdíjas koromban nyugdíj nélkül éhenhalni , megfagyni fogok házamból kirúgatván, vagy már addig megbetegszem,meghalok orvosi elláltatlanság okán mert az egészségügyre sajna már nem jutott pénz, de a gyógyszereket megadóztatni azt igen, nem baj majd aki beteg az gyorsan vagy lassan megdöglik.HÁT EZ KÁDÁR IDEJÉBEN NEM MENT VOLNA.Unalmas szürke mindennapok létbiztonság és mindenki életbenmmarad ha beteg ha elesett akkor is .
    Ennek szörnyű ára volt a felső tízezernek csak egy mercije volt fejenként nem 6 nagyértékű luxusautója és kevesebb spanyolországi luxusnyaralója , szóval oltári sz.@r hely volt itt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák