Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz lazac_ #30153 üzenetére

    Na, ma tettem egy próbát egy matt fekete műanyag lapkával, hogy milyen pozícióban áll úgy, hogy a tükröződést kiszűrje. A nagy látószög miatt az lett, amit gondoltam. Ha azt akarom, hogy nagyjából a teljes műszerfal tükröződését kitakarja, akkor erősen túl kell nyúljon kétoldalra a lapkának, jobban, mint a videón szereplő embernek a v2 megoldása.

    Ez nem játszik, rondaságban vetekedne a lópokróccal, továbbá a kilátást is zavarná. Ahogy kutakodtam a neten videókban, egyértelmű, hogy a lópokróc sokkal jobb eredményt ad egy CPL filternél is.
    Szóval vagy beadom a derekamat, vagy marad a brutál tükröződés. Mondjuk annyi pozitívum van a takaróban, hogy nekem nem takarná a légzsákot, mert ott van, ahol neked a felső kesztyűtartó, arra meg nem lóg rá a cucc.
    A legzavaróbb az, hogy nekem van egy rohadt nagy rácsos rész a műszerfal közepén, amely alatt egyébként a rács méretéhez képest egy nevetségesen kicsi center hangszóró van. Ez a rács meg pont a kamera alatt van és sokkal rosszabb így a tükröződés, hogy egy rács tükröződik.

    Lehet első körben a rácsra teszek egy vékony, mattfekete szövetdarabot, aztán ha nem elég, akkor esetleg beadom a derekam a lópokrócra.... :( Árban amúgy nem vészes, 7.000 Ft körül van ebayen.

    Ahogy a képeden látom a műszerfal végében lévő szellőzőknél a legzavaróbb szerintem, mert ott nem lehet még annyira sem kiegyenesíteni és hullámos az egész. Az is lehet, hogy én azt a részt kivágnám. Talán esztétikában egy fokkal jobb lesz, tükröződni meg tükröződik az ovális lyukas résszel a takaró is, szóval mindegy, hogy az, vagy a gyári rács látszik, úgyis csak nagyon az aljában van a tükröződés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák