Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz kelly416 #9476 üzenetére

    A korábbi 3 fiús példámból a középső autó szerelő. Mármint egyáltalán nem ért hozzájuk, de egy kereket vagy fékbetétet ki tud cserélni ha nagyon muszáj neki. Poén az hogy jogosítványa nincs, mert minek. Mikor először mesélték azt hittem szívatnak. Egy autó szerelő akinek nincs jogsija :N

    Sajnálom de ennyire összetett helyzetre én sem tudok okosat mondani. Pláne 2-3 fórum hozzászólás alapján. Nem ismerem egyikőtöketse, nem is láttam, hallottam... így nehéz segíteni.

    Próbálkozz sokmindennel és kísérletezz hogy mire hogy reagálnak. Próbálj olyat találni ahol esetleg van érdeklődés átfedés. Vagy segítesz neki te valamiben de megbeszélitek hogy utána ő is neked. Mindig nyugodtan, ne kiabálj akkor se ha ők igen. Legyen team work, közös munka, közös öröm. Maradj pozitív és hidd hogy sikerülhet!

    Ez a segítség dolog az elején olyan volt hogy 3-5 éves koruk között a segítségük nekünk volt több munka. Viszont már akkor úgy voltunk vele hogy ez majd kifizetődik és mennyire igazunk lett. Most 6-7, idén lassan 8 éves korukra már nagyon is okat segítenek és tényleg segítség. Rakott krumplit imádják, krumplit, tojást megpucolják, szeletelik amit szabad nekik (tojás). És fele idő alatt megvagyok, ők meg élvezik a közös főzést, és én is. Közben beszélgetünk, mert ez is fontos. Minden nap átbeszéljük mi történt velük mert azt akarom hogy ez a kommunikációs csatorna legyen meg késöbb is. Merjenek elmondani dolgokat, kérjenek segítséget ha nem értenek valamit. Igyekszem az összes miért kérdésre válaszolni pedig néha rohadt sok van. Úgy gondolom hogy ha egyszer ez a csatorna bezáródna a passzivításom miatt, akkor nagyon nehéz vagy lehetetlen lenne ilyen szinten újra nyitni.

Új hozzászólás Aktív témák