Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Vismajor01 #9479 üzenetére

    Annak idején mi is gondolkoztunk mikor kicsik voltak. Vinni az egész háztartást, kertet, dolgozni, 2 baba, kocsik, főzés, és még tarts mindent tisztán. Babák mellett jóval több a mosás is.

    Asszony ötlete volt, de azt mondta nem nézhet ki jól. Én meg inkább jól nézzen ki az se baj ha szarul takarít :DDD

    Végül nem lett, végig toltuk, most már a csajok is segítenek.

    Az igazi ugrás az amikor 2018-ban elindult a takarító cég. Rengeteg felszerelésünk van, komoly gépek, vegyszerek, tudás ami felhalmozódott...

    Így most már egy kinti ablakmosás, kertészkedés, munkás kocsi rendbe tételre simán befogom egyik alkalmazottat aki szeretne túlórázni, vagy egy extra szombati nap. Mint pl holnap is ez lesz, kicsit alaposabban a kert, kocsik rendbe tétele, illetve a teljes felszerelés leszervizelése, furgonok felkészítése a jövő hétre nyilván én is ott vagyok és csinálom mert egy embernek ez sok lenne ha nem akar késő estig itt lenni.

    Bentre nem nagyon engedném dolgozni, az túl privát nekünk.

    Van ismerősöm akihez jár csak kintre, nem kap kulcsot. Olyan is van aki mindent csinál, de akkor amikor otthon vannak. Illetve ugye amikor kap kulcsot / kódot bejutáshoz. De ilyet személy szerint nem ismerek csak mint ismerős ismerőse.

    Szrintem írj egy listát hogy mit szeretnél és arra kérj pár ár ajánlatot. Legalább pontosan átgondolod te is hogy mit hogyan...

    Esetleg ha valaki tud egy beváltat ajánlani az lehet egy rövidebb út a célhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák