Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollo17hu

    őstag

    válasz chungee #1014 üzenetére

    El kéne olvasni a szabályokat, mielőtt kockáztatod a pénzed. :(((

    ''(9) Az SZRT a fogadási ajánlatba felvett valamennyi fogadási esemény esetében az adott sportág szabályai szerint állapítja meg a fogadási események kimenetelét, a fogadási esemény helyszínén, a fogadási esemény végén, a rendes játékidőben elért eredmény alapján. A rendes játékidő végét általában a játékvezető, versenybíró állapítja meg. Ezt az eredményt a kimenetel megállapítása szempontjából az SZRT akkor is véglegesnek tekintheti, ha utólagosan a fogadási esemény eredménye ellen óvást nyújtanak be, vagy ha ezt később megváltoztatják, vagy esetleg meg is semmisítik.

    (10) A rendes játékidő befejezését követő, a döntés célját szolgáló hosszabbításokat (pl. kosárlabdában, kupamérkőzéseknél, stb.) a fogadási események kimenetelének (eredményének) megállapításánál az SZRT csak akkor veszi figyelembe, ha azokat a fogadási ajánlatában előzetesen nyilvánosságra hozta.

    (11) Az SZRT a fogadási esemény kimenetelét a fogadási esemény időtartamán belül bármely időponthoz kötheti (pl.: a 90 perces labdarúgó mérkőzés bármelyik, előre meghatározott időpontjáig bekövetkezett eredményét tekinti kimenetelnek), ha ezt a fogadási ajánlatban közzéteszi.''

    [link] 6.§

Új hozzászólás Aktív témák