Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz freaghill #24988 üzenetére

    Én úgy jártam, hogy volt üzemi balesetem (munkába menet 2009-ben) és voltam 6 hó baleseti TP-n , majd jól éreztem magam és elmentem dolgozni. Dolgoztam vissza estem (korábbi állapotba) majd megint voltam TP-n (nem balesetin) 3-4 hónapot, majd megint jól éreztem magam és megint visszaesett az állapotom (1 hónap után) és megint TP-re kényszerültem...az 1 évet letöltöttem (30 naponta TP ellenőrzésre kellett mennem) és pont az utolsó hónap adta oda a háziorvos a TP papírt, aztán a TP ellenőrző fődoki elkérte, megnézte és mondja a háziorvosnak, hogy a betegnek (nekem) nem baleseti TP jár(t) volna? Hát sima TP kóddal volt a papír töltve és nekem baleseti TP járt volna.(mivel az üzemi balesettel kapcsolatos / vissza vezethető állapot, romlás) A fődoki olyan rendes volt, hogy írt a területi OEP kifizetőnek levelet, amibe kérte a részemre az 1 év további TP (baleseti) kifizetésre való jogosultság engedélyezését. Meg is kaptam és további 1 évig kaptam baleseti TP-t, majd azután mehettem az orvosszakértői felülvizsgálatra. Kérdem én, ilyenkor a háziorvost nem veszik elő? (az hibázott és nem kevés kárt okozott vele...)

    Amúgy a balesetkor eszméletlen állapotban szállított a mentő, korrektül elláttak, 1 hónapig voltam a kórház lakója. (agysérülés, agykárosodás, agyi vérrög, arccsonttörés, stb..volt a diag.) összesen 5 évem ment el, mire az állapotom stabilizálódott és egy (viszonylag jó) szinten van jelenleg. (ennek is örülni kell)

    MD
    L

    [ Szerkesztve ]

    ◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák