Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz Apollyon #4028 üzenetére

    Tudom h régi post, de csak most láttam.

    A májkrém receptje: zsír + bőrkepép (nem kevés) + nyomokban máj :D

    Az öt perc alatt felnevelt csirke nem nyerő, meg érdekesen néznek már ki, csak combjuk meg mellük van szegényeknek kapják a növesztő tápot keményen. Ezért nő nagyobbra a gyerek mint a család többi tagja.

    Ezt egy kicsit megmosolyogtam :) Az már fel sem merül az átlagemberekben h nem csak attól lehet szuper gyors növekedésű az állat, amit megeszik, hanem a folyamatosan javuló genetika révén is :N Ma is azt esznek az állatok, amit régebben. Amiről itt szó van, az az állatok genetikája. Ezek már 40-42 nap alatt készen vannak, és valóban úgy lettek kialakítva h csak combból és mellből álljanak. Miért? Azért mert egyrészt így a leggazdaságosabb és a legjövedelmezőbb az előállítás, valamint azért mert mi mást eszel meg egy csirkéből, ha nem a mellét és a combját. Vagy tévedek? Nehogy azt hidd h telenyomják őket kemikáliával és attól ilyen szuperek. Ezek az állatok csúcsgenetikával rendelkeznek és sokkal hatékonyabban építik be ALAPBÓL a tápanyagot. Nem fog senki nagyobbra nőni az ilyen forrásból származó hústól :N

    Mostanában egyre többen fikázzák a jelenlegi mezőgazdasági termelést, ami kissé böki a szemem. Arra viszont senki nem gondol h ez a termelési színvonal (a mind nagyobb és nagyobb üzemi méretek és termelés) csak és kizárólag saját magunknak, embereknek köszönhető. Egyre többet és többet kell, ugyanolyan színvonalon termelni. Ezt másképpen nem lehet elérni. Az h az állatok genetikáját javítják a minél nagyobb teljesítmény érdekében szerintem teljesen rendben van. Ez senkit nem fog a sírba vinni. Ez nem szennyezi senki szervezetét.

    A műtrágyázott paradicsomtól se lesz bajod. Előbb lesz bármiféle EÜ problémád a riktán ( :U :F ) fogyasztott egyéb élelmiszertől, amiről szó volt (chips, parizer és tsai).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák