Hirdetés

Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Speeedfire #13957 üzenetére

    szia en hasznalom a paypalt is es a bank transzfert is. konkretan mit akarsz tudni? ha valaki kuldeni akar 6000HUF-ot akkor ugy adja fel, hogy a szamladra annyi erkezzen, merthogy a tranzakcios koltsegeket a felado allja. Viszont a konvertalas a fogado bank dolga tehat erdemes elotte informalodni es szamolgatni, mennyit kell feladnia.

    500ezer forint alatt mindenkeppen paypal. Ez azonnal megerkezik, viszont mivel voltakeppen egy fiktiv, vagyis inkabb virtualis bankrol van szo, kell neki 3-5 nap, mig a paypalos szamladrol a valodira odaer a penz. Viszont ahol tudsz fizetni paypallal, pl ebay, ott azonnal fizethetsz is vele.

    Nem tudom miert es hogyan varod a penzt, de alapvetoen 2 modon kuldhetik. Purchase es Personal. Ez utobbi nem, vagy csak kevesbe van csardzsolva, vagyis olcsobb, viszont aruvasarlasnal pl egy hibas termek kezhezvetele utan az utalas nem vonhato vissza, mig az elso esetben ha vevo nem kapja meg az arut, vagy hibas, vagy nem azt kuldtek, az osszeg 40 napon belul letetbe helyezheto, mely a ket fel egyuttes dontese eseten valamely oldalra visszakerul, vagy ha nem szuletik dontes, a paypal erre a celra felalitott bizottsaga a bemutatott dokumentumok alapjan hoz megmasithatatlan dontest.

    Na ha valami meg erdekel, csak irj ide v privizz ram.

Aktív témák