Hirdetés

Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz dfdfdf #17494 üzenetére

    Windows Movie Maker-ben mind a két képernyőaránynál azt a felbontást írja, ha más minőségre váltok akkor már módosítja a felbontást (leginkább növeli)
    Engem jelenleg az aggaszt, hogy a videó az mosottas lesz ha mozog a kép ha áll akkor nincs gond, viszont kameráról nézve LCD tévén nincs nyoma mosódásnak, szóval szerintem itt a WMM-el lesz a gond.

    Az az igazság, hogy nem tudok még egy olyan programot ami hasonló mint a WMM... tehát bepakolom a sok kis max 20sec-es videókat egy Storyboard-ra majd a programmal ki tudom konvertálni/írni (publikálom vagy mi, "Publish"-t ir az angol Vista) ez eddig oké csak ügye a minőség romlik...

    Mikor kijöttek a HDD-vel felszerelt kamerák haver rögtön vett is egy Sony Handycam-et, de ezt látva, hogy ilyen minőségben veszi fel vissza is lépett kazettás gépre.

    (#17496) kovy79: Mikor megy a videó tévén akkor nincs se alul se felül fekete csik, kitölti az egész LCD tévé képernyőjét. Köszi szépen a tippet, szerintem meg is próbálom azzal a progival is amit linkeltél!

    (#17499) dfdfdf: Lehet próba képpen megnézek egy 4:3 arányú konvertálást... de azt ki nem irom DVD-re inkább gépen nézem meg

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget mind a kettőtöknek! :R

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Aktív témák