Hirdetés

Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz Воланд #21234 üzenetére

    Olyan jó, hogy te is azok közé tartozol, akik olyan vitatkoznak velem, aminek én utánanéztem, kipróbáltam, az illető pedig nem. :C Ne mondjuk el pl. a GTA4-nek, vagy a Far Cry-nak, hogy csak 256MB VGA RAM-ot használhatnának, de használnak többet, mert még megsértődnek. ;) De közölhetjük pl. Ray Adams-szel (az ATI Tray Tools készítője) is, hogy ki tudja, mióta, hibásan működik a programja (gondolom, egy ilyen program készítőjéről azért a többség úgy gondolja, hogy tudja, mit csinál).
    Daa-raa "kolléga" picit több, mint 1 évvel az idézett hozzászólása előtt azt találta írni, hogy a perfmon által mutatott fault-ok a fizikai memóriahibákat jelenti, úgyhogy feltétel nélkül talán nem tekintem semmilyen témában releváns forrásnak, ha nem haragszol. Bár lehet, azóta már nagyobb gonddal forgatja a leírásokat.
    Ollie-t nem ismerem annyira, mert igyekszem kerülni az illegális software-használat témakörében tanúsított elvakult fanatizmusa miatt (valószínűleg más témában is képes figyelmen kívül hagyni bizonyos tényeket), és bevallom, a cikket sem fogom elolvasni, mert biztos vagyok benne, hogy nem saját kútfőből írta (és ilyen információkat amúgy is csak ott olvasok, ahol biztos vagyok benne, hogy tudják, miről írnak, pl. OS-készítő programozócsapat oldala). De ha írt azzal ellenkező dolgot, hogy egyes VGA-k okosan úgy vannak megcsinálva, hogy csak 256MB-ot tudjon foglalni a virtuális területből, és valamilyen lapozó technikával kezelje a driver a VGA-n lévő összes RAM-ot, akkor félinformációt/hülyeséget írt (attól függ, mennyire ragaszkodott hozzá), ha nem, nem.

    Lük: Vagy nem jól kezeli az íródat a program (ha használtad már vele, akkor ez persze nem áll fenn), vagy az íród kezeli rosszul a lemezt, vagy a lemez maga rossz. Másik fajta lemezre tudsz írni ugyanígy (pl. újraírhatóra)?

    [ Szerkesztve ]

    The only real valuable thing is intuition.

Aktív témák