Hirdetés

Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Olyan gondom lenne, hogy van egy Asus P5K Pro lapom, amin ugye van egy integrált Realtek ALC 883 chipes 8 csatornás hangkártya. Eddig semmi gond, tökéletesen is működött, azonban tegnap észrevettem, hogy nem szól a jobb csatorna. Azt hittem csak megtört a kábel, ezért rögtön az alaplapra dugtam a fülest, de sajnos ott sem szól semmi a jobb oldalon. Megnéztem Windowsban és a Realtek programjában is a balanszokat, minden oké, középen vannak.

    Próbáltam újratelepíteni a legfrissebb drivert, semmi változás. Meghalt volna az alaplapon valami vagy mi történhetett?
    Elég zavaró, mert szükségem lenne a sztereo kimenetre. Most ideiglenesen úgy oldottam meg a gondot, hogy a kimenet befut a keverőbe, ott meg monora állítottam a csatornát és így már sima mono hangsávot küldd tovább az erősítőnek mind a két oldalra, de ez nem megoldás, csak tüneti kezelés.

    Más: Ma megfigyeltem mikor kihúztam az asztali gépemből a tápcsatit, hogy bedugás után ilyen pár másodperces sistergő hangot hallok a tápegység felől. Kicsit megijedtem, de a gép tökéletesen üzemel, prime 95 teszten is stabil, sosem áll le vagy fagy ki, szóval nem gyanakszom táp gondra, de azért nem hagy nyugodni az a hang... :U

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Aktív témák