Hirdetés

Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz xKacsax #27332 üzenetére

    én a stellar phoenix-et használtam kb másfél éve volt, nem tudom már hogy abban volt e "mélykeresés" opcio vagy nem.. Ha van, nyilvan alaposabb kutatást végezhet ezzel az opcióval. Egyébként sem pár perces dolog egy ilyen, de sokszor már az idö sem számít csak meglegyen ami kell.
    Még annyit javaslok hogyha az adott vinyót egyszer végig kereste akkor az eredményét ments el, erre ad a program lehetöséget, még a visszaállítás elött. Így bármikor folytathatod a visszaállítást ha betöltöd a keresés eredményét és nem kell végig várnod az ismételt keresést, ha valami miatt megszakad esetleg pl a helyreállítás folyamata közben. jártam úgy hogy pl belefagyott és kezdhettem akkor előlről. szval tapasztalat:)
    azt tudom hogy "intéző" szerü ablakban hozta az eredményt, fa szerkezetben, azokat is mutatta amiket már nem tudott visszaállítani, de megtalált ( piros kereszttel jelölve) illetve a helyreállíthatókat meg pipával.. ki lehetett válogatni akár fájlonként is hogy mi kell, kitallózni egy másik vinyon a mentés helyét és szépen odamásolta öket.
    Ez rossz hír hogy elkezdtek már telepíteni arra a vinyóra, de mindenképp érdemes megpróbálni mert azért lehet esély arra hogy lesznek megmenthetők

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák