Hirdetés

Aktív témák

  • pancsikazun

    csendes tag

    heló, segítségre lenne szükségem egy laptoppal kapcsolatban
    Windows elindításnál megfagyott a laptopom, kénytelen voltam power gombbal kikapcsolni. Ezután a windowsban egy file meghibásodott, ezért nem lépett be. Próbáltam vista sp2-t feltenni, formázás megvolt, de 0%-nál megakadt a telepítés és valami hibát ír ki, 0x80070017-es kóddal. Xp telepítésnél kékhalálos képernyő dob ki és 0x0000007B hibakódot ír. Ubunturól se tudok indítani, az is kiír valamit. (nincs kizárva, hogy az indulásos fagyás valami vga kártya vagy driver miatt volt mert néha volt kékhalálom ??116 végű hibakóddal)

    Azt még hozzátenném, hogy google-n keresgéltem, de vagy azt találtam, hogy winchester a rossz vagy a dvd olvasó vagy a telepítőlemez. Ebből a lemezt már ki lehet zárni, mert másik gépen ment (habár lehet, hogy csak ennek az olvasónak nem tetszik), olvasót azt nem tudom, mert még windowst nem raktam újra vele mióta megvan. Merevlemez elvileg 97%-os volt :S

    Lemezről futtatható ubuntum van (lehet, mind olyan, nem tudom), ha hdd hiba lenne attól még annak el kellene indulni vagy nem? Az tesz fel valamit vinyóra is?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák