Hirdetés

Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Üdv!
    Érdekes probléma lépett fel, adott a konfigom (adatlapnál olvasható, de leírom ide is a lényeget, ASRock4core1600-P35+E7300(alapon)+2GB Corsair DDR2-800MHz-CL4+Gainward HD4850 Accelero S1 hűtővel.
    Hazapakoltam koliból minap, mielőtt összeraktam volna a gépet átpasztáztam a cpu-t és az alaplapi chipsetet. Miután összekötöttem mindent, látványosan belassult a gép (Madden 08, Fifa11 szaggat, amire eddig nem volt példa). CPU-RAM teszteket lefuttattam (everest), azok jó eredményeket dobtak, így gondolom a VGA-val van gond.
    2oprendszer van fent, W7 és XP. W7 alatt siralmas a helyzet (11-5ös catalyst), XP alatt valamivel jobb (10-5-ös cata, újrarakva többször)...Próbáltam már mindenféle dolgot, oprendszert még nem raktam újra (az XP szinte érintetlen volt, csak a vinyón volt rajta), de kábeleket variáltam már, egyszerűen nem jövök rá, hogy mi lehet a hiba.
    Kevés az FPS a játékokban, amíg koliban bent volt a gép addig nem volt ilyen problémám (Dirt2+Crysis2-ztem is), a konfig változatlan volt ott is és itthon is.
    Szerintetek mi lehet ennek az oka?
    off: 4850 topikba is beírtam, de mivel nem vagyok biztos benne hogy VGA probléma, így ide is elfér szerintem, illetve hátha itt hamarabb választ kapok :R .

Aktív témák