Hirdetés

Aktív témák

  • Vodar

    senior tag

    Sziasztok,

    Van egy laptopom, ami azt csinálja bekapcsoláskor, hogy felvillan a kék színű hálózat jelző led + a táp ledje, de a monitoron semmi nem jelenik meg (szóval nem kezd el bebootolni) és kb. 5-10 mp múlva kikapcsol. Na most ugye normálisan a hálózat ledje soha nem szokott bekapcsoláskor világítani, szóval gondolom ez valami hibára utalhat.

    Elvittem a szervizbe és ott 2 nap után mondta a szervizes, hogy "most már 10-ből 5-6 alkalommal bekapcsolódik a laptop és néha fél órán át tudom is használni, de még mindig nem zárnám ki az alaplap hibát (mondtam neki, hogy szerintem az)".

    Kérdeztem tőle, hogy mégis mit csinált vele, hogy neki néha bekapcsolódik (nekem egyszer se kapcsolódott be), de erre nem volt hajlandó válaszolni, mert nem ad ki ilyen technikai infókat, mivel az az ő dolga, hogy hogy javítja meg, az autószervizben se kérdezed meg, hogy milyen csavarokat használt a szervizelés során.

    Nekem ez nagyon fura. Mégis mit csinálhatott vele, hogy néha már bekapcsolódik, de kb. fél óra használat után kikapcsolódik?

    Gondoltam arra, hogy esetleg az akkumulátora rossz, de én mindig a hálózatba csatlakoztatva használom, szóval attól még be kellene, hogy kapcsolódjon, nem? Igaz, én nem próbáltam ki úgy, hogy fizikailag kivegyem a gépből az akkut (mert ahhoz le kellett volna csavaroznom az egész alját).

    Meg hogyha az akkumulátora rossz, akkor ő mit csinálhatott vele, hogy néha már bekapcsolódik? Gondolom azért nem akarja elmondani, hogyha legközelebb is ilyen lesz, akkor megint hozzá vigyem... de ha már fizetek neki...

Aktív témák