Hirdetés

Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    Adott az alábbi konfig, melyel kapcsolatban két problémám van.
    Biostar v6931 alaplap, P3/1000 proci, 576 MB SD RAM, 8 MB ATI VGA 60GB Maxtor HDD, LG CDRW + 235 W-os Vargáné és Tsa (nem röhögni!) tápegység

    Issue-k:
    1) A videókártyát kicseréltem benne egy Geforce4 MX440-re. A gép normálisan indul, de a windows betöltési folyamat vége fele újraindul a gép. Ha esetleg sokadjára mégis betölt a win, akkor is szinte az első egérmozdításra, vagy programindításra restartol a gép. Az ATI kártyával nincs ilyen probléma!.
    TIPPEM: Kevés neki a 235-os Vargáné táp. Vélemény / egyéb ötlet?

    2) Szintén e gép kapcsán még amikor megvettem a Vargáné tápot rögtön ki akartam cserélni egy Codegen-re. Tudom utóbbi se egy high-end, de egy fokkal azért mégiscsak jobb. Tápcsere megtörtént, összes csatlakozó rendben bedugva alaplapra ide eszközökre, floppyra. Minden kész, hálózati kábelt bedugom a tápba, és ekkor a gép rögtön elindul, anélkül, hogy a ház elején lévő power gombra rányomtam volna. Na mindegy. Win rendben tölt, gép jól működik. Királyság:)) Ellenben leállítás után nem áll le a gép, hanem ismét újraindul. Valójában rendben leáll, de nem marad kikapcsolva, hanem amint a kikapcsolt állapotba lépett rögtön indítja is saját magát. Magyarán nem lehet leállítani.
    TIPPEM nincs. Illetve neten olvastam, hogy gombelem lemerülése okozhat ilyet, de nem értem mi az összefüggés.
    Vargáné táppal nem produkálja ugyanezt. Van valakinek ötlete?

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Aktív témák