Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    Na akkor tisztázzunk valamit. A BS meg az Orca 3mf fájlokat küld a nyomtatónak és azokat tárolja az SD kártyán. Ha az új firmware-el a BS-ben megnézed az általad feltöltött fájlokat, amit mutat, ott is látható, hogy a formátumuk 3mf.

    A 3mf formátum sok mindent tud tárolni egyben. Ha figyeled a nyomtatót, akkor a 3mf fájl feltöltése után még a nyomtatás megkezdése előtt kicsomagolja abból a "g-code"-ot.
    A g-code meg ugye teljesen más formátum, azokat nem mutatja és a BS-ben, Orca-ban nincs is gcode viewer, mint a PS-ben.
    Amúgy meg ha valaki követte a fórumot, én már korábban leírtam Tomika75-nek, hogy vegye ki a kártyát olvassa be számítógépen, amit amúgy szintén beírt, hogy meg is tette.
    Szóval én már senkit nem értek, aki ehhez hozzászólt újabban :DDD . Tomika75-öt sem, mivel már (állítólag) letöltötte a kártyáról a gyári g-code fájlokat és meg is nézte azokat a PS viewer-el :D .
    A gyári noname micro SD-t meg tényleg erősen javasolt valami jobbra cserélni (én pl. egy 64 GB-os Sandisc-et tettem bele rögtön), mivel sok panasz volt rá a fórumokon, én pedig nem akartam megvárni, amíg a kártya miatt megy tönkre egy nyomtatásom :D .

    Végül őszintén remélem, hogy senki nem sérettem meg, mert nem állt szándékomban :DD .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák