Hirdetés

Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    No.

    Tegnap nekiestem tegnap még egyszer a game-nek, toltam is egy jó másfél órát, a végére igencsak belejöttem, szépen belecsorogtam mindig az első 3-ba... Felhúztam a K/d-met egészen 90%-ig! :D. Amennyit szerencsétlenkedtem az elején, annyival jobban ment most.

    Amit tapasztaltam. Nálam a favorit kaszt mindig is a support volt, és lesz is. M249-el tolom és megmondom őszintén a célját ebben a játékban érte el ez a kaszt... Ugye azt nem kell ecsetelnem, hogy sokkal realisztikusabb egy tűzharc... Értem ezalatt, hogy sokkal inkább van káosz jellege, mint régebben az arcade-osabb game-kben. Meg van hozzá a technikai háttér.

    Mindenki tudja milyen, mikor 2-3 ember tüzel 3 másikra... A support ilyenkor ér aranyat. 200-as tárral végre FEDEZETTÜZET ad. VÉGRE... Nem egyértelműen a frag a cél, hanem, hogy támogasson, fedezetet adjon a többieknek, akik érdemben tudnak így mozogni, vagy célzott lövéseket leadni. Szerencsére ezért meg is kapja a support az asssist pontot.

    Tegnap egy élmény volt így a game. Lefeküdtem, és pumpáltam ahogy csak tudtam, szépen 4-5ös sorozatokban, ritkábban is dugták ki a fejüket az ellennél... Találatom sokszor volt, de ugye nem ért frag-et, megölni nem mindig tudtam, viszont ennek köszönhetően sokkal jobban mozogtak a társak. Egyik korábbi BF verzióban nem lehetett ennyire összetetten használni ezt a kasztot. Tényleg meg volt a csapatjáték filing már 3-4 együttműködővel is...

    Sajnos mára annyira elszaporodtak a csiterek, illetve a progamerek, hogy sokszor ölik meg a game-t... Egyszerűen olyan unlock-ok vannak, amik elképesztő előnyt adnak egy 20+-os játékosnak egy 10-es alattival szemben. Ebben a bétában tényleg ennyi volt, sok értelme nem lenne tovább szenvedni... A teljes meg reméljük nem csúszik, mert ha az infantry ekkora élmény, el sem tudom képzelni mi lesz a conquest modokban...

Aktív témák