Hirdetés

Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz BRIKLY #12745 üzenetére

    Nincs 350k az a proci, soha nem is volt és asszem nem is annyiért vette. Meg amúgy is nem illik a másik pénztárcájában turkálni.

    Egész évben alig volt játék, ami volt is szar lett többségében pl. Crysis 2, FEAR 3 stb stb.
    Én úgy vagyok vele, hogy idén év végén jön 6 játék, ami tetszik és belefér, hogy megvegyem mind, hiszen egész évben nem vettem szoftvert, decemberig be is szerzem mind, 3 havi fizuból kijön kényelmesen... addig meg marad a virágbolt, amíg ki nem jöttek:D, 1-2 játékot meg majd cdkulcs formájában veszek meg én is, pl. MW3-ért én is max 4k-t adok, mert évről évre ugyanaz, de a 4k-t azért megéri, annyit úgyis eljátszogatok azzal is. Ami meg jó lett Gears of War 3, Forza 4 pl. nem sajnálom egyikért se a 12k-t konzolra.

    #12749: Ezt megint azért nem értem meg, mert mikor bejelentették a játékot, nem tudom 1-2 éve(?) akkor is tudni lehetett, hogy kb. 10k-t ki kell érte adni. Aki ennyit nem tud összegyűjteni 1-2 év alatt se, annak gépe sincs szvsz, vagy csak olyan, amin netezni lehet mást nem. Ez kifogás, semmi más, hogy nincs rá 10k. A probléma inkább az, hogy a magyar ember 80%-a elvből nem vesz játékot. Na de kérem, akkor ne is játsszék. Szart én se veszek meg, de ami tetszett, legyen az Single only, azt megveszem.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Aktív témák