Hirdetés

Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    LOL mit kaptam a CDG-től. (szeretek biztosra menni, na Csak a fontosabb részeket emelem ki, az eleján leírták, hogy kapok DLC-t meg fémtokot... :)

    "A játék beérkezésének időpontja BIZONYTALAN. Elvileg útnak indult, és elvileg valamikor ide is fognak vele érni. Ez lehet (jó esetben) hétfő, de rossz esetben akár kedd, még rosszabb esetben akár szerda is. További eseteket nem részleteznénk. Sajnos a szállítmányozás nem úgy működik, hogy bárki bármit is garantálna, ráadásul a kiszállítás mozgatója a kiadó (mi csak a fogadó felek vagyunk).

    Az EA-tól pontosan ugyanígy feladott játékcsomag a korábbiakban volt hogy beért hétfőn, de volt hogy csak kedden stb. stb. Remélem érthetően vázoltuk a helyzetet

    A szerverek elvileg valamikor pénteken indulnak el. Az EA-tól jelenleg nem kaptunk hivatalos állásfoglalást arra vonatkozóan, hogy (1) ez a multiplayert érinti-e csak, vagy magát a regisztrációt is (2) pontosan mikor óhajtják fellőni a szervereket. Ez úgymond normális eljárás, a kiadók mindig hagynak maguknak ennyi mozgásteret, ha már a premier nap „csak” péntek. Ugyanis ha bármit mondanának, onnantól az már elvárásként jelenne meg a játékosok fejében, nem pedig lehetőségként.

    És mielőtt ez is felmerülne: nem, a DLC és a fémdoboz nem tud késni, mert azok már itt vannak nálunk"

Aktív témák