Hirdetés

Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    Na akkor kicsit összefoglalva a játékot... Nem mondom hogy nagyon rendezettek lesznek a sorok, ahogy az élmények jöttek.

    Első dolog a grafika, az valami eszméletlen. Képen abszolút nem adja vissza azt, amit játékban átél. Képen lát az ember egy pillanatot, az kissé akár fapadosnak is látszódhat (hehe... ennél jobb ilyen típusú játék nincs kinézetre, az ziher), de mozgás közben, amikor közben jön az effekt, a rázkódás, a por, robbanás, illetve a ZENE (nagy betűvel, de erre később visszatérek), az valami egészen más.

    Amikor az ember elkezd játszani, és először kiszáll a dzsippből, majd ott az a nagy szabad tér, na ott döbben meg először, de garantáltan nem utoljára. Olyan szinten élethű a dolog, hogy elhiszed, hogy ott vagy... ezt még nem igazán éreztem sehol. Viszont az mind semmi, ahhoz, amikor mozgásba lendül az ellen, és jön az Akció, nagybetűvel. Ott jön elő a motor ereje. Az ember nem tudja hirtelen hova kapja a fejét, annyi helyről jön az égi áldás. Sokszor olyan érzésem támadt, mint aki bármelyik pillanatban meghalhat (és tényleg... nem egyszer haltam meg). Amolyan kiszolgáltatott helyzetben érzi magát a játékos, amikor jön a golyó, nem látja honnan jön, kit kéne lőni, de lőni kell, ha élni akarsz... Ebből kiindulva, nagyon különleges hangulata van a játéknak, amit hihetetlen módon feldob a zene, ami mindig a megfelelő időben jön, és a megfelelő stílusban.

    Aki tengeribeteg, ne szálljon vízre, vagy ha felszáll a hajóra, pattanjon be egy repülőbe és szálljon fel, mert amit ott fog tapasztalni és átélni, az nem lesz gyenge. Ennek a résznek az elején lévő zene, illetve az alámondás olyan jó, elhiszi az ember, hogy tökös amerikai katona, aki egymaga lerohanja a világot.

    Gépigény:
    Nemrég írtam róla, viszont azóta kicsit változott, és pozitív irányba. Lehet ebbe az is belejátszott, hogy nem néztem a frapset folyamatosan, viszont az inkább, hogy az élsímítás defektes meglátásom szerint. Írtam, hogy 4x-es elsimítás és 2x-es élsímítás között FPS-ben mérve alig van különbség (kb 75 vs. 82), viszont érzetre totál más. 2x-es élsímítás alatt valósággal megfickósodik a történet. Szerintem ha valaki élsímítás nélkül nyomja majd a kampányt, akkor nem kell neki csúcskategóriás kártya.

    A repülős rész valami egészen hihetetlen, ahogy felszáll, ahogy a víz felett köröz és a víz veri vissza a fényeket, ahogy robban az ellenséges repülő, ahogy alakzatba állnak a gépek, és ott van mellettem egy másik gép, na az büntet.

    Azt hittem ennél nincs fentebb, de utána jön az a pálya, amikor egy városba kell berontani. Biztos emlékeztek a trailerekből, amikor a falon kell átmászni. Rohansz a lejtőn le, robban minden körülötted, hullanak a szövetségesek, majd a falnál jön a "buli".... no komment :Y

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák