Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz frango13 #20694 üzenetére

    én már csak arra nyomom aki nem elérhető(messze van,elfut,tank,heli,ilyenek),szemből enemyre,főleg ha többen vagyunk,és az ember nem legelöl van,nem érdemes...főlegha reális esély van leszedni.Más úgyse nyom,éppen ezért kár megkönnyíteni a nem spotolók dolgát.
    Szemből enemyre együtt nyomok azzal,hogy lőni kezdem,vagy leszedem,ha kampec,akkor segít a többieknek...
    Van árnyoldala a lelkesedésnek,mert a bősz spotolgató azt veszi észre,hogy neki nem sok marad,sokan kempelnek,hátrahúzódnak,és várják a sültgalambot erősebb optikával.
    De jól jön,ha pl.folyosón rakétázgatnak,nem látszik a füsttől,ki van a végén,stb,snipereket is lehet szívatni,mert bejelöli messziről is,érdemes vaktában nyomogatni a kemphelyek felé.
    Egyébként a rakétavető célzókája sem rossz dolog ehhez,ha az embernek pl.holo van,jobban nagyít.
    Furamód viszont a heli,repülő spotolása sokszor nem működik,ha gyorsan repül/fa van útban,fánál vicces,hogy a lombokon hol átmegy a rakéta,hol puff,gondolom megfogják a "láthatatlan"félcentis ágak :W Ellenben pl.tankot mindenféle kacat között is ki lehet szúrni messziről,biztos mert lassú,mert az elrobogó dzsipet is nehezen adja be szemből,csak miután már hátulról látja az ember,akkor "lassul be" a spothoz,lehet csúszik a "hitbox" nagy sebességen.
    Beijeszteni meg tényleg jó Stingerrel,bár én láttam nem egyszer olyathogy lock megvan,tereptárgy nincs,elmegy a rakéta,és egyszerűen eltűnik,nem jelez találatot sem,ilyen repülőnél volt pár,és szemmel is figyeltem,semmi extra manőver.Igazán kaphatott volna az assault légvédelmi cuccot...akkor lenne több lőszer.
    Kicsit olyan érzésem van,hogy mintha külön menne a légi és a földi harc,a légiek elvannak egymással,nem sok vizet zavarnak,főleg cq-ban,nemigen tudnak semmit hozzátenni,főleg a repülősök,de egymást zavargatják bőszen.
    Heli még csakcsak lehetne jó,de általában viszik egyedül,ugranak csak,nomeg félek,ha minden repülősnek lesz rakéta,no akkor aztán nem lesz sok létjogosultsága a heliknek...
    Igaz nem tudom,helire lehet-e lock-on cuccost szerezni,guided tudom,hogy van,de ahhoz "szerintem" túl megbonyolították a heli irányítását,még a bc2-höz is,ott sokkal élvezetesebb volt,hamarabb voltak jó pilóták,és a gépágyúnak is volt értelme,nem volt ennyi tank és páncélozott holmi.Most sajna minimum a csapat fele valami konzervben csücsül,a másik fel szanaszét,inkább többet ér a pontnál ugrani.Bc2-ben azért irtottunk jókat,volt,hogy 1szem helivel mentem végig egy egész rush roundon,engi szerelt,2 jó gunner...no,itt ilyen sose lesz.
    Meghát vicc,gyógyuló légijármű :F :W
    Az nem kellett volna...de bezzeg próbáltam,hiába száll be negyediknek engi,nem tudtam javítani,bárhová "néztem" bent.Jobb eltt volna azt meghagyni.Tankkal is jönnek majd a noobok,ha sok mindenkinek meglesz,bújik a szikla mögé,előjön,ontja,mint a mortart,aztán hátragurul kicsit gyógyulni :W már láttam ilyeneket,ráadásul mivel mostmár nincs tracer,tehát nincs lehetőség pl.szikla mögött kilőni,még rosszabb a helyzet.NEm tudom,miért kellett kivenni...

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák