Hirdetés

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz ProEvoFan #22310 üzenetére

    Egyik jateknal se tapasztaltam hasonlókat, ilyen problémák nem voltak - ráadásul nem ugy hogy valós béta is volt ehhez. Hangulat tényleg jó, de amikor képencsap egy kimerevedett bf3.exe a feladatkezelőben 75%-os prociterheléssel, igencsak el tudja qrni a hangulatot amig visszamegyek ahol voltam. A multi élményét meg agyonvágja az az eszméletlen félrebalanceolt fegyverarzenal ami a rendelkezésre áll.

    Tudom jol hogy ezeken lehet változtatni, a bugokat ki lehet javitani. Kérdés az hogy mikorra és persze hogy mihez-hogyan fognak hozzanyulni. Egy lepkefingnyi hianyzik hozza hogy egy rétegjátékká váljon és sok sok acc jelenjen meg az apróban... tul nagy volt a hype körülötte, de nem lett akkora mint amekkorára szamitottunk. (ritkan veszek jatekot, még cd-kulcsot is...)

    kovsol: a golyóra csak a gravitaciot csinaltak meg, ezert minden kb ugyanolyan pontos csak kicsit ivesebben kell messzire loni. A heccsátot beadja 1-600méterig ugyanugy mindennel.

    Az mar megint megérne egy misét, hogy a golyó ahogy kilovod egy nagy fehér pöttyé változik.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Aktív témák