Hirdetés

Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Cybertrone #2243 üzenetére

    Itthon figyel egy IPS-es NEC EA231WMi, egy Eye One D2 kalibráló, mégis megeszi a 2009-es 50" HD Ready plazmám képileg (az is kalibrálva van). Persze ez attól is függ, mire használom: video- és képfeldolgozásra illetve netezésre egyértelműen monitor és nagy felbontás a tuti, filmekre és játékra viszont pazar a plazma, csak hát normális nappaliban nincs a dohányzóasztalon egér+billentyű, hogy tudjak Bad Company-zni, ha rámjön a játszhatnék.

    Igazából viszont azt is megértem, hogy szereted az U2711-et: multiplayernél igenis számít a felbontás: kis túlzással ahol én a HD Ready-n nyolc pixelt látok, ott te kiszúrod, hogy milyen fegyverrel szemez veled a csipa :))

    #2244: nem rossz az, a fent említett képfeldolgozásnál (is) nagyon jól használható. Most egyébként is relatív jó árban van, mai eszemmel (és pénzemmel) én is U2711-et vennék, igaz, játékra keményen etetni kell hardverileg. Vagy ha nem játszanék és többpénzem volna, akkor 27" iMac. Ugyanez a panel, csak ott van a seggin' egy komplett sandy bridge.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák