Hirdetés

Aktív témák

  • mistixx

    tag

    Figyelem wall of text következik: (bocsi)
    Nekem egy fájdalmam van a Bf3-al egyenlőre, hogy nincs elég időm játszani vele.
    Ami az rpg-t illeti, nekem számtalanszor sikerült egyedül kilőni tankokat, általában oldalról, vagy hátulról. Ha pedig szembe jön egy akkor irány a fedezék, hogy legalább esélyem legyen.
    Bugok vannak és a BC2 tapasztalataiból ítélve lesznek is. Ezzel együtt kell élnünk. Nem az a bosszantó, hogy van, hanem, hogy szerintünk ki lehetne javítani, és mégsem teszik.
    Én eddig nagyon élveztem minden percét a játéknak, igaz szinte kizárólag multizok vele, és ott is a CQ módot preferálom.
    Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy pénzt adtam a MW3-ért is. Ott 5 perc multi játék után az jutott eszembe, hogy ez nevetséges.... valószínű azért mert a Bf3 megtapasztalása után került sor rá.
    Bf3 első tapasztalat a Métro volt, na ott kicsit meglepődtem, mert nagyon szokatlan volt az irányítás és a szűk pálya is a Bf-es tapasztalatokhoz képest, de nem ment el a kedvem, és miután megszoktam nagyon élvezem.
    Üzenném a kemper csipásoknak, hogy miután valakit kilőnek akkor legalább arra vegyék a fáradtságot, hogy pozíciót váltsanak, mert én speciel addig megyek míg el nem kapom az illetőt, ha látom, hogy még mindig egy helyben ül.

    szerk:
    @Viper26; @Illusion1010: Nem tudom, ti hol játszotok de nekem 10-ből 7szer győzelem a vége.

    [ Szerkesztve ]

    <huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

Aktív témák